Kycklinggryta med dragon och dijonsenap

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 45 minuter

I dag lagades det en kycklinggryta som jag själv komponerat ihop, receptet kommer här:

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 250 g färska champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 dl grädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 tsk torkad dragon
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Skiva champinjonerna, hacka löken och skär kycklingen i lagom stora grytbitar. Bryn lök och champinjoner och lägg det i en gryta. Stek kycklingbitarna och lägg i grytan. Blanda grädde, kycklingfond, creme fraiche, dijonsenap, kinesisk soja, salt och dragon i en bunke. Häll det i grytan och låt allt koka ihop i ca 10 min.
    2. Lycka till:-)

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    MLDFS 14 januari 2013

    Denna rätt blev jättegod! Kryddade bara lite extra med salt och svartpeppar, annars ett jättebra recept! Kommer laga detta igen!

    malund68 14 januari 2013

    Skoj att du gillade det!

    Ante1970 21 mars 2015

    Provade denna ikväll. Jättegott till pasta! Glömde i och för sig löken. Tillsatte lite soltorkade tomater för syrans skull. Kommer lagas igen :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben