Bön- och färsröra
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Ännu en rätt som lagades flitigt i min fattiga ungdom.
Ingredienser
400-500 gr köttfärs
1 stor gul lök
1 pkt krossade tomater med chili
1 burk vita bönor
1 tsk salt
1 krm peppar
1 krm cayennepeppar
1 krm chilipeppar
Instruktioner
Bryn färsen. Hacka löken och lägg i den med färsen och bryn den också.
När färsen är genomstekt häll i krossade tomater, vita bönor och kryddorna. Låt puttra några minuter.
Servera med kokt ris och en grönsallad.
Liknande recept
Bön- och kasslergryta
4.5
25 min
2
1
Bön- och kasslergryta
5
35 min
2
1
Spexig bön- och linssallad
25 min
2
Bön- och köttfärsgratäng med aubergine
4
4
1
Grekisk bön- och potatissallad
2
Pannbiff med krämig bön- och potatissallad
4
Bön- och chévrebollar med basilikasås
1
4
1
Bön- kebab båt!
20 min
3-4
Bön- och linsbiffar
40 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!