Bön- och linsbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Hälsosamma och vegetariska biffar, ett alternativ till kött.

Ingredienser

  • 400 g sojabönor eller vita bönor
  • 400 g röda linser
  • 2 ägg
  • Vitlök, en stor klyfta
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk majsmjöl
  • Sås
  • 1 dl keso
  • 1 dl kesella lätt
  • 1 msk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Mixa allt och smaka av. Klicka ut små biffar på en plåt och baka i 200 grader i ca 25-30 minuter. Blanda ihop ingredienserna i såsen. Servera med mathavre, kokt broccoli, och såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben