Bread and butterpudding
Engelsk efterrätt.
Ingredienser
10 rågbrödskivor
Smör
Ingefärssylt
3 äggulor
1 ägg
3 msk socker
5 dl grädde
2 dl mjölk
Smör
Råsocker
Ingefärspulver
Instruktioner
Bred brödskivorna med smör och ingefärssylt. Lägg ihop smörgåsarna två och två. Skär dem sedan på mitten och lägg dem i en form.
Vispa lätt ihop äggulorna, det hela ägget, sockret, grädden och mjölken till en kräm. Häll krämen över brödtrianglarna.
Nu "duttar" du smör på topparna och strör råsocker blandat med ingefärspulver över det hela.
Ställ in i medelvarm ugn och vänta tills rätten fått en gyllene färg.
Serveras med fördel varm och gärna tillsammans med glass!
Liknande recept
Coconut bread
2
Tea bread
Helena´s corn bread
3
Majsbröd - Corn Bread
5
4-6
1
Banan bröd
4.5
16
4
Monkey Bread
5
10-15
2
Brown Bread.
Banana bread
3
1
2
Bread spread
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!