Bresaola i gott sällskap

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En god förrätt som är enkel att göra

Ingredienser

  • ca 8 tunna skivor bresaola
  • ½ citron, rivet skal
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 3-4 msk olivolja
  • 20 g ruccolasallad
  • 1- msk hyvlad parmesanost
  • 2-3 nypor flingsalt
  • 1-2 krm grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    Lägg ut skivorna på en tallrik och fördela citron, rödlök, nötter och örter på köttet. Ringla olivolja över. Garnera med rucola och parmesan. Smula över flingsalt och mal över svartpeppar det sista du gör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben