Bresaolachips med fetaostcreme

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Läckert drinksnacks eller som tapas.

Ingredienser

  • 10 skivor bresaola
  • 100 gr fetaost
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk honung
  • Svartpeppar
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • Färsk timjan
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg bresaolaskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in den i mitten av ugnen ca 5 minuter tills skivorna är torra. Lägg dem att svalna på galler.
    2. Blanda samman fetaost med crème fraiche i en skål och smaksätt med honung och svartpeppar. Spritsa en klick på varje bresaolaskiva vid serveringen. Strö över hackade rostade pinjenötter och timjan.

    Liknande recept

    10 min
    3-4

    Kommentarer (1)

    Svesse60 29 november 2016

    Äntligen hittade jag detta recept som jag slarvat bort! Det är jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben