Crostini med fetaostcreme

Serverar: 8 portioner

Salta små aptitretare att tugga på medan gästerna slipar på sina nyårslöften.

Ingredienser

  • Crostini
  • 8 tunna skivor dagsgammal baguette
  • Olivolja
  • Fetaostcrème
  • 1 dl Milko Crème Fraiche Extra Fin feta & soltorkad tomat
  • 50 g svarta oliver, hackade
  • 5 skivor pepparsalami, strimlade
  • Tillbehör
  • Soltorkade tomater, strimlade
  • Instruktioner

    1. Crostini: Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja. Salta och peppra. Torka i ugn på 120°C, ca 15 minuter tills de blivit frasiga.
    2. Fetaostcrème: Blanda allt i en liten skål.
    3. Tillbehör: Garnera varje crostini med soltorkade tomater i strimlor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben