Crostini med löjromsröra

Serverar: 4 portioner

Frasigt, doftande bröd med sval röra. Till Buffén, vickning eller som förrätt.

Ingredienser

  • 8-12 skivor pain riche
  • 2 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta
  • Fyllning
  • ½ dl finhackad rödlök
  • ½ dl löjrom eller röd stenbitsrom
  • 1 dl crème fraiche
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 275 grader. Smaksätt smöret med pressad vitlök och bred på brödskivorna. Lägg dem på en ugnsplåt. Rosta i mitten av ugnen några minuter - passa det noga. Rör försiktigt ner lök och löjrom i crème fraiche. OM MAN RÖR FÖR MYCKET BLIR DET TUNNT. Bred röran på brödet. Servera genast på en förrättstallrik med lite sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben