Bröd utan Jäst

Serverar: 1 portioner

Tid: 40 minuter

Detta bröd är bakat med bakpulver, och håller sig saftigt under duk i ca 3 dygn.

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 1,5 dl grahamsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk ljus sirap
  • 3 msk naturell yoghurt
  • 1 tsk kumminfrö
  • 1 tsk fänkålsfrö
  • 1 dl lager öl
  • Instruktioner

    Blanda allt till en smidig deg. Grädda i 225 grader i ca 25 min i form.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Bröd!
    Foccacia och Jalapeñobröd, olivolja och salt... Gott både som tillt...

    Nyttiga tips och råd!
    Tips, råd och kunskaper om näring och grönt får vi aldrig för mycke...

    Dags för lingon!
    De lingon som mognar först kallas rålingon och är särskilt rika på...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben