Brunsås med viltsmak

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Enkel brunsås med en touch av vilt.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 2-3 dl mjölk
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • 1-2 msk Soja
  • Vitpeppar
  • 1 dl Creme Bonjour (Rökt renkött)
  • Instruktioner

    1. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet. Låt koka upp en aning. Fyll på med hälften av mjölken. Tillsätt soja och låt koka upp. Lägg i Creme Bonjouren och rör ut. Tillsätt mjölk efter önskad konsistens. Koka försiktigt upp igen under omrörning och låt svalna en aning innan servering.
    2. En god sås som kan ätas till t.ex. köttfärslimpa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben