Brysselkålssallad med russin och pumpakärnor

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

God och lite pysslig att göra

Ingredienser

  • 350 g färsk brysselkål
  • 1,5 dl russin
  • 1,5 dl pumpakärnor, rostade och saltade
  • 60 g hyvlad parmesanost
  • Dressing
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk honung
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 0,5 tsk rivet citronskal
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0,5 pressad vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • Instruktioner

    Skär av botten på brysselkålen och plocka av alla blad. Vispa ihop ingredienserna till dressingen och blanda ihop brysselkålen, russin, pumpakärnor och ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben