Camillas skärgårdssill

Tid: 1 timme

Krämlig, god och lättlagad.

Ingredienser

  • 6 fileér inlagd löksill
  • 2 dl crème fraiche 40 %
  • 4 msk Hellmans majonnäs
  • 5 msk Ejderns orökta kaviar
  • 1 rödlök
  • 1 citron
  • ½ purjolök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Häll av spadet från sillen och lät den rinna av. Ta bort all kryddning. (spara ett par msk spad till den färdiga blandningen). Skär purjon i tunna skivor. Hacka rödlöken mycket fint. Riv skalet från citronen.
    2. Blanda fraiche och majonnäs i en skål. Tillsätt allt utom sillen, smaka av med peppar, ej salt ännu. Sen i med sillen, smaka om det behövs mer salt.
    3. Lägg allt i en glasburk med lock och låt stå i minst 12 timmar innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben