Cannelloni med färskost och tomat sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

302 kcal/port, om man bryr sig om det.

Ingredienser

  • 1 paket färska lasagneplattor, ca 250 g
  • 125 g färskost med örter och vitlök
  • 250 g keso
  • 1 dl hackad basilika, timjan, oregano
  • sås
  • 500 g passerade tomater
  • 1 dl tacosås
  • 1/2 dl hackad basilika, timjan, oregano
  • salt
  • peppar
  • Servera med
  • rucola
  • 4 msk Färsk riven parmesan
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skär ut 8 bitar, 15 cm långa, av lasagneplattorna. Koka en i taget någon minut i lättsaltat vatten. Spola av i kallt vatten. Lägg på hushållspapper. Mixa färskosten, keso och örter till en slät kräm. Fördela på lasagneplattorna och rulla i hop. Värm passerade tomater, tacosås och örter. Krydda. Häll tomatsåsen på ett ungsfast fat. Lägg cannelonin ovanpå. Ringla lite sås över. Grädda i 5 min tills allt är genomvarmt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben