Cannelloni med svamp och rökt kalkon

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme

Bara 6,5 p för de som är viktväktare

Ingredienser

  • Ca 8 stora champinjoner
  • 1 rödlök
  • Ca 90 g rökt kalkonkött
  • 3-4 skedar Kesella, light
  • 6 lasangeplattor
  • Krossade tomater
  • Salt och peppar
  • Gärna färsk persilja, rosmarin eller annan önskad krydda
  • Riven ost – 11%
  • Instruktioner

    Skiva och stek champinjonerna, salta och peppra Skala, finstrimla och stek löken mjuk Strimla kalkonköttet och blanda i kesellan Lägg ut 6 lasangeplattor och klicka på kesellablandningen Fördela svampen och löken lika Rulla ihop plattorna och lägg i en smord ungsform Häll på krossade tomater, endast så det täcker ytan Strö över de färska kryddorna Strö över osten Grädda i 200 grader ca 20-25 min Servera med en fräsch grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben