Canneloni med spenat och ricotta

Serverar: 4 portioner

Canneloni med spenat och ricotta

Ingredienser

  • 500 g fryst bladspenat, tinad
  • 1 burk ricotta, 250 g
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • olja till att pensla formen
  • 1 förp färska lasagneplattor ( 12 st )
  • 1 burk tomatsås, 500 g
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Krama ur spenaten och blanda den med ricottan och salt och peppar Dela lasagneplattorna i bitar om de inte är i 12 bitar och lägg en klick fyllning, rulla ihop och lägg i en oljad form. Bred tomatsåsen över, strö ost över, in i ugnen 200 grader 20- 25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Maahl 14 mars 2009

    Det blev för torrt, nästa gång får det bli två burkar tomatsås.

    peos10 6 juni 2010

    Grymt gott! Gjorde en bechamelsås med ost som jag toppad ovan på tomatsåsen och sedan skuts in i ugnen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben