Carpaccio på rödbetor

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 stora rödbetor
  • 100 g med svamp du gillar
  • 1 ask ruccola
  • 30 g bladpersilja
  • en bit parmigano reggiano (36 månader)
  • jungfruolja olio di oliva extra vergine
  • 1 dl balsamico av bra kvalité
  • 2 msk pinjenötter
  • Instruktioner

    1. Koka rödbetetorna i 10 minuter i saltat vatten. Skiva svampen, hacka bladpersiljan och hyvla parmigano. Blanda olivolja och balsamico i en blomspruta. Marinera svampen genom att spruta 3-4 gånger med blomsprutan. Spruta på alla tallrikar ca 2 gånger i mitten. Skiva rödbetorna tunna och fördela dom vackert på tallriken. Spruta en gång till på rödbetorna. Lägg den skivade svampen i mitten på rödbetorna, spruta sedan 2 gånger till på tallriken. Garnera med parmigiano, ruccola och rostade pignenötter.
    2. Buon apetito

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben