Detta är så enkelt att göra och är en jättegod förrätt att bjuda på
Ingredienser
6 små rödbetor
50 g rucolasallad
3 msk olivolja
2 tsk vit balsamvinäger
Flingsalt
Svartpeppar
150 g chevré
1 msk smör
30 g valnötter
2 tsk flytande honung
Instruktioner
Koka rödbetorna 25-30 minuter med skal till de känns mjuka. Låt svalna och skala dem och skär i klyftor.
Vispa ihop olivolja och balsamvinäger och blanda med rucolan. Salta och peppra. Smula i osten. Tillsätt klyftorna och vänd runt.
Hetta upp smöret i en stekpanna och stek valnötterna hastigt. Ringla över honung och blanda väl.
Lägg upp salladen på tallrikar och toppa med nötterna.
Smällgott! Fiffig bjudrätt åxå, bara att förbereda salladen och honungsglasera nötterna precis innan servering.