Rårivna rödbetor

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Ett mycket gott tillbehör på salladsbuffén och gärna till lamm.

Ingredienser

  • 4 rödbetor
  • 2 msk olja
  • 2 msk balsamvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala rödbetorna och riv dem på ett rivjärn. Blanda balsamvinäger, olja, salt och peppar med de rivna rödbetorna. Låt "salladen" stå och dra en stunda och servera sedan.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Piri1000 12 maj 2011

    Vad ska man ha detta till? Som sallad eller? Något bra förslag?

    majamia 12 maj 2011

    Jag har det som tillbehör och sallad. Passar till lamm, grillat kött mm mm Riktigt gott! och nyttigt!

    Relaterade Artiklar

    Rotfrukter
    Det är något av det bästa med vårt land – rotfrukter. De är billiga oc...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben