Cashewpanerad fisk med avokado- och tomatsalsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

446 kcal/person

Ingredienser

  • 400 gram hällefilé
  • 1 st ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 0.5 dl finhackade cashewnötter
  • 1 msk margarin
  • Salt
  • 50 gram finhackad gul lök
  • 2 tsk margarin
  • 1 st avokado i bitar
  • 200 gram tomater i bitar
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 200 gram italienskt lantbröd
  • Instruktioner

    1. Vänd fisken i först uppvispat ägg och därefter i ströbröd blandat med cashewnötter. Stek fisken i margarin i en stekpanna. Salta.
    2. Salsan: Stek löken i margarin så att den blir glansig. Vänd ner avokado och tomater som ska bli lite varma. Tillsätt sweet chilisås.
    3. Rosta brödet. Lägg på fisken och toppa med salsan.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    Maahl 21 januari 2009

    Det blir inte så stora portioner, passar bra till lunch.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben