Cathrines broccolisallad

Serverar: 6 portioner

Toppengod passar både på buffe och istället för potatis etc till bla grillat.

Ingredienser

  • 7.5 dl broccoli buketter
  • 1.25 dl hackad röd lök
  • ½ dl solrosfrön (gärna torrostade)
  • 1.25 dl smulad feta ost
  • Dressing
  • 1.25 dl matlagningsyoghurt
  • ½ dl fettfri majonäs
  • 25 ml socker
  • 15 ml citron juice
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Gör så här: Blanda broccoli, lök, solrosfrön och feta ost i en skål Vispa ihop dressingen Häll den över salladen och bland om Krydda med salt och peppar Täck skålen och ställ i kyl minst 2 timmar, men upp till 2 dagar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben