Champinjonsås

Serverar: 4-6 portioner

Den här såsen är god till allt! Ja, det är faktiskt sant. Både till fisk och kött. Reglera bara med sojan.

Ingredienser

  • ½ strimlad purjolök
  • 1 burk champinjonsoppa
  • 2 dl grädde
  • Ev. lite soja
  • Instruktioner

    1. Fräs purjolöken i lite smör i en panna Tillsätt den koncentrerade champinjonsoppan och grädden
    2. Om man tillsätter lite soja, så passar såsen bra till kötträtter, men till fisk kan man gärna utesluta sojan

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4-6
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Knepen för en god sås
    Vanligtvis brukar jag inte uttrycka mig så starkt, men jag tycker d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben