Champinjonsås (LCHF)

Serverar: 3 portioner

Tid: 15 minuter

En jättegod svampsås som funkar utmärkt till biffar.

Ingredienser

  • 300 g. champinjoner
  • 2 dl créme fraiche
  • 3/4 dl vitt vin (matlagningsvin)
  • 1 msk lökpulver/ 1 msk hackad lök
  • 1 ½ vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Skiva och skölj champinjonerna. Pressa/finhacka vitlöken och fräs i en panna tillsammans med lökpulver/lök. Vänd ner champinjonerna och fräs några minuter. Häll i vinet och creme fraiche. Låt puttra ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (1)

    lena4 7 november 2011

    Mums . Blev jättegod till köttfärsbiffar. Kommer jag att göra fler gånger. Betyg fem.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben