Charlottes Räkpaj

Serverar: 4-6 portioner

Servera som förrätt eller tilltugg till tapas!

Ingredienser

  • PAJSKAL
  • 1 hg margarin
  • 2 dl mjöl
  • 2 dl riven ost
  • 2 msk vatten
  • FYLLNING
  • 600 g skalade räkor
  • 2 dl Creme fraiche
  • 50 g svart kaviar
  • 1 dl purjolök/röd lök
  • Instruktioner

    PAJSKAL: Blanda alla ingredienser till en stor klump.Knåda ut i en smörad form och grädda ca 20 min eller tills den fått en gyllenguld färg, 200 grader.Ställ pajen på kylning. FYLLNING: Skala och hacka alla räkor utom ca 15 st. Ansa och hacka purjon/röd löken fint.Blanda ihop allt med creme fraichen och kaviarn, som du sparar lite till garneringen. Bred ut fyllningen på det kalla pajskalet och garnera med räkor, purjo/röd lök och ev ägg.

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben