Cheddar- och örttoast

Serverar: 4 portioner

Godast blir mackorna i en smörgåsgrill eller i ett våffeljärn. Man kan även göra "öppna" mackor i ugnen. Då behövs bara halva mängden bröd. Gratinera i 250 C.

Ingredienser

  • 100 g cheddarost, riven
  • 8 skivor vitt bröd
  • Smör
  • 2 msk smörgåskrasse, hackad
  • 2 msk bladpersilja, hackad
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ost, krasse och persilja. Bred smör på 4 brödskivor, fördela ostblandningen, salta och peppra. Täck med resten av brödet.
    2. Lägg mackorna i smörgåsgrillen och värm dem tills de fått fin färg.
    3. Servera med sallad till lunch eller vickning eller linda in dem i en servett och ät dem som drinktilltugg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben