Cheddarostäggröra med limeräkor

Cheddarostäggröra med limeräkor

Ingredienser

  • 100 g räkor, skalade
  • 4 ägg
  • 50 g cheddarost
  • 1 litet knippe gräslök
  • 1 msk olivolja
  • 1 st lime
  • Gula mangoldskott eller salladsskott
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Blanda finrivet lime-skal, olivolja och finhackad gräslök i en skål.
    2. Lägg ner räkorna och låt gärna dra över natten i kylskåp.
    3. Slå ihop äggen, osten, grädden och en nypa salt i en rostfri bunke.
    4. Sätt bunken i en kastrull med kokande vatten och rör runt tills det blivit en krämig röra.
    5. Lägg upp äggröran på skedar och garnera med räkorna och några mangoldskott.
    6. Snapstips: Den mjukt blommiga och fruktiga Hallands flädern framhäver smaken på de marinerade räkorna.

    Liknande recept

    5
    40 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    kazzap 3 april 2010

    hur mycket grädde?????

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben