Nästan smälter i munnen gör dessa cheesecakebrownies - en perfekt kombination av kladdig chokladbotten och krämig fyllning!
Ingredienser
200 g smält smör
3 dl socker
2 ägg
1 dl kakaopulver
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Fyllning
300 g philadelphiaost
1 ½ dl crème fraiche
2 ägg
100 g vit choklad
Garnering
Granatäppelkärnor
Ha precis blivit bjuden på denna underbara kaka.. Mm vilken upplevelse. Full pott från min sida får den.
Gjorde denna cheesecake som efterrätt till min kvinna på kvinnodagen. Blir, om möjligt, bara bättre följande dag. Vad den skulle ha smakat dag två vet jag inte, våra barn slukade de sista bitarna...
Jag lagade den till min mormors födelsedag och den blev helt fantastiskt god. Bjöd några vänner på den också, och nu vill alla att jag ska baka något lika gott åt dem :) Rekommenderas starkt! Både gott och lättlagat.
Det va helt suverän god :) alla i familjen gillade den ovanligt här. full pott
Jag kan bara instämma med övriga kommentarer. Fantastiskt god kaka!!! Kommer definitivt att göra den många, många fler gånger. Tack så mycket för receptet! Mvh Anna
Gott tillsammans med hallon som ger en härlig syrlig brytning till det söta
Hade dessa med mig på jobbet i fredags och de blev mycket uppskattade!! :)
Förvaras kakan i kylen eller i rumstemperatur? Tänkte nämligen baka den idag och bjuda på den imorgon på jobb.
Vid min gud så god kaka!!
Supergott! En 5 i betyg.