Valde alltid Chicken Thai när jag var ute och åt på en restaurang hemma i min stad, men tyckte till slut att det var dags att testa mig fram hemma. Det här blev resultatet, nästan på pricken som restaurangen... Supergott!
Ingredienser
2 stora kycklingfiléer
2 morötter
1 rödlök
1 zucchini
1 röd paprika
2 dl matlagningsgrädde
4 dl kokosmjölk
Sweet chili sås (efter tycke och smak)
Instruktioner
- Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Skär moroten i slantar, rödlöken och paprikan i strimlor. Stek kycklingen tills den nästan är färdig, häll i grönsakerna, låt fräsas tillsammans. Häll därefter i grädde, kokosmjölk och sweet chili sås, låt puttra, max 5 minuter.
- Servera till jasminris.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Du får en 4 av mig för receptet eftersom jag gillar kyckling och detta var gott. Mums
Supergott, trots att jag vanligtvis inte tycker om mat med kokosmjölk.