Chicken Thai

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Valde alltid Chicken Thai när jag var ute och åt på en restaurang hemma i min stad, men tyckte till slut att det var dags att testa mig fram hemma. Det här blev resultatet, nästan på pricken som restaurangen... Supergott!

Ingredienser

  • 2 stora kycklingfiléer
  • 2 morötter
  • 1 rödlök
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 4 dl kokosmjölk
  • Sweet chili sås (efter tycke och smak)
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Skär moroten i slantar, rödlöken och paprikan i strimlor. Stek kycklingen tills den nästan är färdig, häll i grönsakerna, låt fräsas tillsammans. Häll därefter i grädde, kokosmjölk och sweet chili sås, låt puttra, max 5 minuter.
    2. Servera till jasminris.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    4
    1

    Kommentarer (2)

    monas 26 oktober 2008

    Du får en 4 av mig för receptet eftersom jag gillar kyckling och detta var gott. Mums

    tomisi 1 mars 2009

    Supergott, trots att jag vanligtvis inte tycker om mat med kokosmjölk.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben