Chili- och basilikakyckling i tomatsås med ris och wokade grönsaker

Serverar: 1 portioner

331 kcal Mängd: Kolhydrat 27 g | Protein 44 g | Fett 4,7 g | Fiber 2,8 g Energiprocent: Kolhydrat 33 E% | Protein 53 E% | Fett 13 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

  • 150 g kycklingfilé
  • 25 g ris
  • 30 g champinjoner
  • 30 g sparris
  • 50 g paprika
  • 50 g krossade tomater
  • 80 g minikeso
  • Chilikrydda
  • Basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka riset enligt paketet. Skär ner kycklingfilen i mindre bitar och stek den. Häll i krossade tomater och låt det sjuda lite. Krydda med lite chili, basilika, salt och peppar. Skär ner grönsakerna och woka när allt nästan är klart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben