Chili Sin Sarne

Serverar: 6-8 portioner

En vegetarisk chili con carne .

Ingredienser

  • 6 dl kokta adzuki-, kidney- eller pintobönor
  • 2 stora gula lökar
  • 2 gröna paprikor
  • 1-2 msk olivolja
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk paprikapulver
  • 1 tsk örtsalt
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Hacka löken. Kärna ur och hacka paprikorna. Fräs dem i oljan. Tillsätt tomater, kryddor och vitlök. Låt sjuda 10 minuter. Blanda ner de kokta bönorna. Låt puttra 5 minuter. Servera gärna kokt ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ninwi 19 januari 2011

    Funkade bra med svarta bönor också :) Gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben