Chilibiff med gurkyoghurt

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Goda biffar med sting.

Ingredienser

  • 600 g blandfärs
  • 2 msk currypasta, röd eller grön
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vatten
  • 2 msk smör
  • Gurkyoghurt
  • 1 färsk gurka
  • 2 dl matyoughurt
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    Blanda currypasta, ägg, salt och vatten i en bunke. Blanda ner köttfärsen och rör tills färsen binder vattnet. Forma till 8 biffar och stek på medelvärme 3–4 min på var sida. Tärna gurkan i cm-stora kuber. Blanda drygt hälften med yoghurt och salt. Servera biffarna med gurkyoghurt och lite extra gurka i kuber och eventuella tillbehör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben