Serverar: 4 portioner
Mycket god och kryddstark. Du spar tid genom att använda 1,5-2 msk färdig grön currypasta på burk.
1.Förbered currypastan genom att mala pepparkornen grovt i en kryddkvarn. Tillsätt resten av curypastans ingredienser. Mal till en jämn pasta, tillsätt lite olja om det behövs. 2. Hetta upp oljan i en stekpanna som är tillräckligt stor för att rymma fisken i ett lager. Tillsätt cuurrypastan och fräs på låg värme till den börjar dofta ca 4 minuter. 3. Häll på kokosmjölken och sjud sakta upp uner omrörning. 4. Lägg fisken och kaffirlimebladen i kokosmjölken och sjud 4 minuter. Vänd fisken försiktigt och fortsätt sjuda tills fisken är färdig, 2-4 minuter beroende på fiskens tjocklek. 5. Tillsätt socker och fisksås och rör om försiktigt. Lägg över på ett serversfat och garnera med koriander.