Chilikyckling med couscous och blue cheese

Serverar: 3 portioner

Ingredienser

  • 8 kycklinglårfiléer (ca 450 g)
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk chilisås
  • 6 dl couscous
  • 2 msk strimlad basilika
  • 2 dl blue cheese dressing
  • 1 kruka romansallad
  • 8 tunna grissinis
  • salt
  • peppar
  • ev gräslök
  • Instruktioner

    Krydda lårfiléerna med salt och peppar. Stek dem i olja ca 4 min per sida. Häll över chilisåsen och stek tills kycklingen tar färg och nästan blir lite svart. Blanda basilikan med cous-cousen. Varva i glas eller portionsskålar cous-cous, kyckling i bitar, blue cheese dressing (färdig eller blanda gräddfil med någon ädelost) och sallad. Avsluta med grissini och garnera med gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben