Chilimarinad

Serverar: 4 portioner

Passar till de flesta kött sorter men nöt kött är bäst .

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd chili
  • 1/2 dl 0lja
  • 1/2 dl soja
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 1/2 dl chilisås
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    skala lök ock vitlök hacka fint , kärna ur cilin och hacka den fint. Blanda allt sen är det bara att börja marinera. låt köttet ligga i marinaden minst 4 timmar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga, enkla sommarrätter!
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gärna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben