Chilimarinerad torsk

Serverar: 4 portioner

Låt fisken marinera medan ni kokar ris eller potatis.

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 3 msk olja
  • 4 msk chilisås
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk oregano
  • 1 krm peppar
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Om fisken är fryst bör den halvtinas och skivas. Lägg fisken i en traktörpanna. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Låt stå 15-20 minuter. Vänd på fisken några gånger under tiden. Sjud därefter under lock i 5-7 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Garposkennel 28 februari 2015

    En mycket god fiskrätt och också lätt att göra .Uppskattades mycket av min gubbe.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben