Chilimarinerad torsk

Serverar: 2 portioner

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 3 msk olja
  • 4 msk chilisås
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk oregano
  • 1 krm peppar
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Om fisken är fryst bör den halvtinas och skivas. Lägg fisksken i en traktörpanna. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Låt stå 15-20 minuter. Vänd på fisken några gånger under tiden. Sjud därefter under lock i 5-7 minuter. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Heisjo 28 september 2009

    Vilken toppengod middag!! Nyttig och lättgjord. Man kan använda vilken fast vit fisk som helst. Det blir mycket saftigare än det låter.

    bjboman 2 oktober 2011

    Oj wow, VILKEN god fisk det blev! Vi var liite fundersamma för vi tyckte inte den skulle smaka något med så lite kryddor i, men hej du. VILKEN suuuupergod fisk. En solklar 5:a, den kommer vi att äta fler gånger jag lovar.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben