Chokladbrownies

Serverar: 24 portioner

Mmmmm va gott :)

Ingredienser

  • 125 g mörk choklad, 64 %
  • 100 g smör, rumstempererat
  • 3 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 75 g mörk choklad, 70 %
  • 100 g valnötter, grovt hackade
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Smält den 64-procentiga chokladen på låg effekt i mikron. Rör ihop smör och socker. Vispa äggen i en separat bunke. Arbeta in de uppvispade äggen i smeten lite i taget och sedan den smälta chokladen.
    3. Sikta kakaon, vaniljsockret och mjölet i en bunke och vänd ner i smeten. Hacka den mörka chokladen grovt och vänd i den och valnötterna i smeten.
    4. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en fyrkantig form, 24x24 cm, och grädda kakan mitt i ugnen i cirka 30 minuter. Låt kakan svalna innan du skär den i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben