Chokladcookies med mandel
Serverar:
24 portioner
Knapersega cookies med intensiv chokladsmak
Ingredienser
100 g smör
1 dl råsocker
½ dl mörk sirap
1 ägg
2 ½ dl vetemjöl
½ dl kakao
½ tsk bikarbonat
½ krm salt
1 tsk vaniljsocker
75 g mörk choklad
3/4 dl mandel
Instruktioner
Sätt ugnen på 175º Skär smöret i tunna skivor och rör poröst tillsammans med råsockret och sirapen i en skål. Rör ner ägget.
Blanda mjöl, kakao, bikarbonat, salt och vaniljsocker. Rör ner mjölblandningen i smeten.
Grovhacka chokladen och mandeln och blanda ner. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar på en bakpapperklädd plåt.
Grädda mitt i ugnen 12-15 minuter.
Liknande recept
Brända mandlar med marsipan
30
1
Glöggryta med mandel
5
1 h 30 min
4
2
Fiberbröd med mandel
3
2
Kalasrutor med choklad och mandel
4
2
Chokladtårta med rostad mandel
4
10
Havregrynsgröt med banan och mandel
2
10 min
1
3
Höstkaka med päron och rostad mandel
1
Mandel och vaniljkrans
4.7
2
3
Saffransdoftande fiskgryta med mandel
30 min
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!