CHOKLADFUDGE

Serverar: 25 portioner

En mycket god och snabbgjord chokladfudge

Ingredienser

  • 100 gram mörk choklad
  • 50 gram smör
  • 2 msk vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk ljus sirap
  • 3 ½ dl (210 gr) florsocker
  • Instruktioner

    Bryt chokladen i mindre bitar och smält choklad och smör försiktigt i en bunke i mikrovågsugn eller över vattenbad. Rör ner vispgrädde, vaniljsocker och sirap och blanda noggrant. Sikta florsockret och rör ner lite i taget i chokladblandningen. Arbeta in florsockret ordentligt och pressa sedan ut massan i en bakpappersklädd form, cirka 18x18 cm. Låt stelna i kylskåp och skär sedan i mindre bitar. Förvara svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fudge
    En av våra mest älskade klassiker, när julgodiset plockas fram, är fud...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben