Chokladkaka i kylen

Serverar: 8-10 portioner

Choklad, nötter och maräng, kan det bli bättre än så här?

Ingredienser

  • 150 g digestivekex
  • 100 g pecannötter
  • 100 g pistagenötter
  • 10 st cocktailbär
  • 2 marängbottnar (små)
  • 150 g smör
  • 1 msk ljus sirap
  • 200 g choklad
  • kakao
  • Instruktioner

    Bryt digestivekexen i småbitar tillsammans med nötterna, cocktailbären och marängen. Tillsätt övriga ingredienser och värm över vattenbad tills shokladen och smöret har smält. Häll smeten i en form 20x30 cm, täckt med plastfilm. Ställ kakan i kylen. Pudra över kakao när kakan är klar.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sockerfria recept
    Av olika anledningar vill eller kan inte alla äta kakor med vanligt so...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben