Chokladknäck med mandel

Serverar: 30 portioner

Jag kokar mina knäck till en temperatur av 130 - 132 grader och de blir helt perfekta. Hårda, men sega!

Ingredienser

  • 1 dl socker
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk kakao
  • 0,5 påse mandel, skållad och hackad
  • Instruktioner

    Sätt ut formarna på en plåt i och fördela mandel i varje form. Blanda socker, vispgrädde, sirap och kakao i en 3-literskastrull. Koka rätt livligt tills termometern visar 130 - 132 grader. Rör då och då. Sänk graden till första och klicka ut med en tsk. Låt knäcken stelna.

    Liknande recept

    4.7
    30 min
    75
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben