Chokladmaränger

Serverar: 18 portioner

Läckert med choklad

Ingredienser

  • 225 g florsocker ca 3 3/4 dl
  • 30 g kakao ca 3/4 dl
  • 1 tsk vanillinsocker
  • 1 äggvita
  • florsocker till utbakning
  • Instruktioner

    Sikta florsocker och kakao i en skål blanda ner vanillinsocker och arbeta in äggvitan efter en stund blir degen smidig och kan kavlas ut med hjälp av lite extra florsocker ta ut små runda kakor med mått och lägg dom på plåt med bakpapper När alla kakorna är färdiga vänder du dem, ytan torkar nämligen rätt fort grädda på nedersta falsen i 150 grader tills kakorna pöst upp och känns torra ca 13-15 minuter låt dem ligga kvar på plåten och kallna helt.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    9
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben