Chokladmuffins med ljus choklad

Mums!

Ingredienser

  • 4,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dl kakao
  • 2,5 dl strösocker
  • 1,25 dl Milda Culinesse
  • 2 dl mjölk
  • 2 st ägg
  • 150 g ljus blockchoklad , i stora bitar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°C. 2. Blanda de torra ingredienserna i en skål. 3. Vispa ihop matfett, mjölk, ägg och rör ner blandningen i skålen. Fördela smeten i stora formar eller i smord muffinsplåt och tillsätt chokladbitarna. 4. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kikankola 19 mars 2009

    Min dotter älskar dessa, hon kan äta dom fast hon är laktosintolerrant.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben