Chokladsmulbotten till cheescake.
Serverar:
6-8 portioner
En god botten till cheescakes.
Ingredienser
175 g chokladöverdragna digestivekex, kakor med chokladbitar i eller andra små chokladkakor
75 g smör
2 msk farinsocker
Instruktioner
Till en ugnsform, 20 cm i diameter.
Lägg kexen i en matberedare och mixa till smulor. Du kan också lägga kexen i en plastpåse och krossa dem fint med en brödkavel.
Smält smör och socker i en liten kastrull över låg värme. Rör ner smulorna och använd genast.
Liknande recept
Cheescake med lax
5 h 40 min
8
1
Schweizernöt cheescake
8-10
Cheescake med glaserad frukt
1 h 40 min
12
Cheescake
4.8
5 h
6
3
Daim cheescake
4.5
10-15
1
Marmorerad cheescake
10
Cheescake med kiwi
5
8-10
Mini caramel & nutella cheescakes
5
24
7
Cornflakes Cheescake
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!