Chokladtoppar

Tid: 1 timme

Lättbakade småkakor

Ingredienser

  • 150 g smör
  • 1½ dl socker
  • 2 ägg
  • 200 g mjöl (knappt 4 dl)
  • 2 tsk bakpulver
  • 100 g kokos (ca 2½ dl)
  • 1½ dl russin
  • 10 rutor mörk blockchoklad (hackade)
  • Instruktioner

    Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda mjöl, bakpulver, kokos, blockchokladbitarna och russin och blanda med smöret och sockret. Forma små toppar och lägg på bakpplåtspappersklädd plåt. Grädda i 175 grader i ca 12 minuter. Låt kakorna kallna på plåten

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben