Detta är en ljuvlig kaka som blir perfekt kladdig och med ett härligt skal av maräng. Riktigt gott alltså. Dessutom är den glutenfri.
Ingredienser
200 g mörk choklad
100 g nutella
150 g smör
1 dl farinsocker
6 ägg, varav 4 av dom delade i gulor och vitor (vitorna i marängen)
1 ½ tsk vaniljsocker
1 ½ tsk bakpulver
Maräng
1 ½ dl hasselnötskärnor
100 g nutella
1 ½ dl socker
1 msk maizena
Hej! Vanligtvis brukar ju kladdkakor bli bättre dagen efter, hur är det med denna? Borde man göra den samma dag med tanke på marängen? Den verkar toppengod! Maria
Den var helt enkelt fantastiskt god. Även super dagen efter. Rekomenderas starkt!
Oj detta låter ju supersmarrigt!! Verkar vara helt i min smak, ska testas!
Super god!!!!!!
Jättegod och mycket omtyckt. Lite för många moment men jag kommer nog att göra den fler gånger ialla fall. Spännade med nutella och maräng. Flera frågade efter receptet.