Ciccis Saltimbocca

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 skivor kalvinnanlår
  • 4 skivor parmaskinka
  • parmesan i bit
  • bladspenat fryst / färsk
  • Färsk salvia 1 kruka
  • KarlJohanfyllda ravioli
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    Banka ut kalvköttet till något större skivor. Lägg på: några blad salvia, ett par skivor parmesan (osthyvla), en skiva parmaskinka. Salta & peppra. Vik dubbla. Fäst ihop med ett par tandpetare. Stek till fin färg i stekpanna 3-4 minuter på var sida. Koka under tiden någon god färsk pasta (förslag KarlJohan fyllda ravioli), samt värm fryst bladspenat el. "woka" försiktigt den färska i olivolja. Grilla en tomathalva per person till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben