Citron- & dillsås
Serverar:
4 portioner
En god sås som passar till buffébordet.
Ingredienser
1 hårdkokt ägg
2 msk majonnäs
2 dl créme fraiche
2 msk finhackad gul lök
1/2 dl finhackad dill
Rivet skal från 1/2 citron
Salt
Peppar
Instruktioner
Skala och hacka ägget.
Blanda med majonnäs, créme fraiche, lök, dill och rivet citronskal.
Smaksätt med salt och peppar.
Lycka till!
Liknande recept
Sesamstekt lax med citron- och gurksallad
4
30 min
4
Falukorv med dillsås
3.3
30 min
4-6
4
Hel lax i ugn med dillsås
4.7
6
3
Mjuk citron- och chokladkaka med havregryn
Panerad fisk med kall dillsås
4.1
25 min
4
10
Citron- och bananrutor
4
20-30
3
Marmorerad citron- och chokoffèekaka
10
Citron- och basilikafisk
45 min
2
2
Familjens citron- och apelsinkrämskaka
4.2
8-10
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!