Citroncheesecake
Fräscht och gott...
Ingredienser
15 digestivekex
50 g margarin
Fyllning
400 g kesella
3½ dl Dansukker Florsocker
3 ägg
4 dl créme fraiche
Rivet skal från 1 citron
Garnering
Färska frukter och/eller bär
Instruktioner
Ugn 150 grader.
Smält margarinet. Krossa kexen och blanda samman. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca. 22 cm i diameter.
Blanda kesella, florsocker, ägg, créme fraiche och citronskal till en jämn smet som hälls i formen.
Grädda citron-cheesecake i ugnen tills massan stelnat, ca 1-1½ timme.
Låt kallna.
Garnera citroncheesecake med färska frukter och/eller bär.
Liknande recept
Citroncheesecake med passionsfrukt
3.5
30 min
10
1
Citroncheesecake med passionsfrukt
5
2 h
10-12
6
Citroncheesecake
4
4 h
6-8
2
Citroncheesecake på kanelbotten
8-10
Citroncheesecake
30 min
6-8
Lenas citroncheesecake
30 min
6-8
Citroncheesecake
6-8
Citroncheesecake
6-8
Citroncheesecake
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!