Citroncheesecake

Fräscht och gott...

Ingredienser

  • 15 digestivekex
  • 50 g margarin
  • Fyllning
  • 400 g kesella
  • 3½ dl Dansukker Florsocker
  • 3 ägg
  • 4 dl créme fraiche
  • Rivet skal från 1 citron
  • Garnering
  • Färska frukter och/eller bär
  • Instruktioner

    1. Ugn 150 grader.
    2. Smält margarinet. Krossa kexen och blanda samman. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca. 22 cm i diameter.
    3. Blanda kesella, florsocker, ägg, créme fraiche och citronskal till en jämn smet som hälls i formen.
    4. Grädda citron-cheesecake i ugnen tills massan stelnat, ca 1-1½ timme.
    5. Låt kallna.
    6. Garnera citroncheesecake med färska frukter och/eller bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben