Citronfromage á la Turque

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 2 äggulor
  • 1 dl socker
  • 4 gelatinblad
  • 2 äggvitor
  • Saft av 1 citron
  • Skal av 1 citron
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och socker poröst.
    2. Lös upp gelatinpulvret i lite varmt vatten och låt det stå en stund.
    3. Vispa äggvitorna till skum.
    4. Blanda ner gelatinlösningen i äggsmeten.
    5. Blanda sedan försiktigt i Lindahls yoghurt och sist med äggvitor. Häll fromagen i en vattensköljd sockrad form.
    6. Ställ den kallt i några timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben