Citronfromage á la Turque
Serverar:
4 portioner
Gott!
Ingredienser
2 dl grekisk yoghurt
2 äggulor
1 dl socker
4 gelatinblad
2 äggvitor
Saft av 1 citron
Skal av 1 citron
Instruktioner
Vispa äggulor och socker poröst.
Lös upp gelatinpulvret i lite varmt vatten och låt det stå en stund.
Vispa äggvitorna till skum.
Blanda ner gelatinlösningen i äggsmeten.
Blanda sedan försiktigt i Lindahls yoghurt och sist med äggvitor. Häll fromagen i en vattensköljd sockrad form.
Ställ den kallt i några timmar.
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Lax à la Skivarp
4
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!