Tid: 30 min + infrysning
Vispa ägg och socker kraftigt. Vispa grädden hårt. Blanda äggsmet, grädde och citronskal och saft i en skål som tål infrysning. Täck över med folie och frys in cirka 4 timmar.
Ta fram formen och tina den i kylskåp en knapp timme innan servering. Garnera med jordgubbar och citronmeliss eller myntablad. Mums!
Tack för receptet på denna härliga, friska citronglass. Enkel att göra men ändå så
otroligt god!
Vetebullen31 juli 2010
Hej Monika och tack för ett suveränt gott recept! Enkelt och snabbt att göra också.
Provade det i går och både min sambo och jag blev helförtjusta så du får full pott för receptet! Ha en bra dag!
blohjort13 oktober 2011
jättegod glass. hällde i mera citron ännu godare.
camillam412 juni 2012
Bara ett problem med den här glassen - den är beroendeframkallande. Supergod! Tack!
camillam412 juni 2012
Bara ett problem med den här glassen - den är beroendeframkallande! Supergod! Tack!
En helt underbar glass, får full pott !!
Tack för receptet på denna härliga, friska citronglass. Enkel att göra men ändå så otroligt god!
Hej Monika och tack för ett suveränt gott recept! Enkelt och snabbt att göra också. Provade det i går och både min sambo och jag blev helförtjusta så du får full pott för receptet! Ha en bra dag!
jättegod glass. hällde i mera citron ännu godare.
Bara ett problem med den här glassen - den är beroendeframkallande. Supergod! Tack!
Bara ett problem med den här glassen - den är beroendeframkallande! Supergod! Tack!